شهر دریا آخرین اخبار رویدادها و معرفی اماکن گردشگری استان بوشهر the best UK Search engine
ترشی انداختن ترشی غوره انداختن ترشی یه‌وقت نگویید همه جور ترشی دیده بودیم به جز ترشی غوره. این ترشی با بسیاری از خوراک‌ها به خصوص انواع غذاهای حاوی گوشت مرغ بسیار خوشمزه خواهد شد . ... جمعه, 24 آذر 1396. آشپزی و تغذیهانواع مربا و ترشیجاتترشی غوره ...
28 جولای 2015 ... سلام امیدوارم همه دوستان حالشون خوب و خوش باشه چون الان دیگه وقت آبغوره گیری و این ترشی من مناسب دیدم این ترشی خوشمزه رو اینجا بزارم این ترشی رو ماهم همراه غذا و هم در غذاهایی که نیاز به غوره تازه باشه و دردسترسمون نباشه استفاده می کنیم البته به دو صورت تهیه میشه که نسخه اصلیش با آبغوره هست و دومی با سرکه بار ...
5 دسامبر 2016 ... الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. امیدواریم مورد استفادتون قرار بگیره.
سوران - آموزش هنر آشپزی. ... طرز تهیه ی ترشی غوره. مواد اولیه : غوره 500 گرم سركه سفيد 500 گرم نمك به ميزان لازم ادامه ... طرز تهیه ی ترشی لوبیا. مواد لازم: لوبیا سبز 500 گرم قارچ 500 گرم فلفل سبز تند 4- 3عدد سیر 4- 3عدد زردچوبه 1قاشق چای‌خوری ادویه‌ی ترشی 1قاشق مرباخوری سرکه به میزان لازم سبزی معطر تازه 50گرم سبزی خشک ...
غوره غوره(ترشی غوره) برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی غوره عسگری را با خوشه یا بدون خوشه ولی با دم با اب جوشیده اب بکشید و در ابکش بگذارید تا اب ان برود. زمان بدین تا کاملا خشک بشه. سپس در ظرف ترشی بریزد و اب غوره جوشیده با کمی نمک اضافه کنید تا روی ان را بپوشد. در ظرف را ببندید و انبار کنید.
برای تهیه گرد غوره، غوره ها را پاک کرده، دم آن ها را می گیریم و می شوییم. بعد روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم و در محلی آفتاب گیر قرار می دهیم تا خشک شوند . سپس آن ها را آسیاب می کنیم تا به طور کامل نرم شوند. گرد غوره ی آماده شده را درون یک ظرف درب دار ریخته و در محلی خشک نگهداری می کنیم. برای افزایش زمان ماندگاری می توان کمی نمک به ...
29 سپتامبر 2016 ... غوره غوره یا شور غوره نوعی چاشنی غذاست که مانند ترشی تهیه می‌شود. ... برای تهیه غوره غوره، غوره‌های درشت بی‌دانه از انگور عسگری و یا انگور کشمشی را داخل مخلوط آب نمک (شور غوره) یا آبغوره و نمک (غوره غوره) فرآوری می‌کنند تا در فصل سرما، از آن‌ها به عنوان چاشنی در پخت انواع غذاها استفاده ... گردآوری: گروه آشپزی ستاره.
فصل سرما در راه است و یکی از چاشنی های کنار هر غذا، انواع ترشی است که موجب خوشمزه شدن هر غذایی می شود. به همین دلیل، طرز تهیه ... آشپزی | این ترشی های وسوسه انگیز فصل سرما در راه است و .... آن آب نداشته باشد. 4. غوره ها را داخل ظرف می ریزیم نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را می بندیم، پس از 10 روز ترشی آماده مصرف است.
نخ دندان ارکید
دکتر هومن عشقی
تلگرام دکتر سلام
اکسون پارچه رایگان
کانال تلگرام

پیشنهاد سردبیر

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است. همکاری با ما

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است