شهر دریا آخرین اخبار رویدادها و معرفی اماکن گردشگری استان بوشهر
ميوه هاي نارس معمولا ترش هستند كه باعث ايجاد سودا و خيلي مشكلات مي شوند. مثلا حديث داريم كه خوردن سيب ترش باعث فراموشي مي شود. انگور در ابتدا غوره است و مزاجش سرد و خشك سپس رطوبت و شيريني آن بيشتر شده و دموي مي شود (انگور از غوره بزرگتر است به دليل رطوبت بيشتر – با آفتاب هم گرم مي شود) بعد با از دست دادن رطوبت و ...
مثلاً کاهو طبع سرد و تر (بلغم زا) دارد و پس از مصرف آن خلط بلغم خون افزایش می یابد. زنجبیل گرم و خشک است (صفرازا) و پس از مصرف آن خلط صفرای خون افزایش می یابد و به همین شکل برنج سرد و خشک (سودازا) و انگور گرم و تر (خون ساز یا خون زا) است. فهرستی از غذاهای گرم و سرد و معتدل (نه گرم و نه سرد) را در این جا می آورم: اغذیة گرم:.
13 جولای 2012 ... زنجبیل گرم و خشک است (صفرازا) و پس از مصرف آن خلط صفرای خون افزایش می یابد و به همین شکل برنج سرد و خشک (سودازا) و انگور گرم و تر (خون ساز یا خون ... چای، کشک، سیب زمینی، بادمجان، کدو، مرکبات، زرشک، نان جو، آلبالو، انار، گیلاس، سرکه، ماءالشعیر، آب غوره، آب لیمو، سماق، روغن نباتی، کدو حلوایی، سیب ...
آبغوره دارای طبع سرد و خواص دارویی فراوانی است که از نظر طب سنتی برای درمان برخی بیماری ها بسیار توصیه شده است. ... ولی افراد گرم مزاج که مبتلا به بیماری های حرارتی می شوند می توانند از آن استفاده کنند چرا که غوره مزاج را سرد و خشک کرده و حرارت خون و صفرا در بدن را کم می کند و باعث از بین رفتن صفرا و بلغم موجود در معده می ...
برچسب ها: سلامتی, مواد غذایی, روغن سالم, روغن, گیاهان, گرما, حلیم, گوشت ماهی, گوشت گوسفند, نمک, ماست, ماست طبیعی, سرکه, سرد و خشک, گرم و خشک, سرد و گرم, سبزی ... لازم به ذکر است میزان تاثیر مواد غذایی از لحاظ هر یک از دو منظر فوق الذکر، خود دارای درجه و مرتبه می باشد به طور مثال امکان دارد یک مواد غذایی از لحاظ گرمی دارای درجه  ...
می باشد که اصول طبابت آن بر چهار طبیعت مزاج آدمی یا اخلاط اربعه بنام : بلغم ، صفرا ، سودا ، خون و همچنین بر گرمی و سردی استوار بوده است و بر این اساس تشخیص و ... در طب سنتی ایران هر فرد حالت و طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدن خود را نسبت به غذاهای سرد یا گرم تشخیص می دهد و در مصرف آنها رعایت اعتدال را می نماید تا دچار عوارض ...
آبغوره دارای طبع سرد و خواص دارویی فراوانی است که از نظر طب سنتی برای درمان برخی بیماری ها بسیار توصیه شده است. ... ولی افراد گرم مزاج که مبتلا به بیماری های حرارتی می شوند می توانند از آن استفاده کنند چرا که غوره مزاج را سرد و خشک کرده و حرارت خون و صفرا در بدن را کم می کند و باعث از بین رفتن صفرا و بلغم موجود در معده می ...
25 نوامبر 2017 ... ولی افراد گرم مزاج که مبتلا به بیماری های حرارتی می‌شوند می توانند از آن استفاده کنند چرا که غوره مزاج را سرد و خشک کرده و حرارت خون و صفرا در بدن را کم می کند و باعث از بین ... باید در نظر داشت که افرادی که به زخم معده و یا زیادی اسید معده مبتلا هستند و یا شش‌های آنها ناراحت است خوردن غوره برای آنان ممنوع می‌باشد.
16 سپتامبر 2015 ... غوره در طب سنتی دارای مزاج سرد و خشک و انگور و مویز دارای مزاج گرم و تر هستند. ... اگر عدس پوست گرفته با سرکه و غوره پخته شود برای مبتلایان به آبله و بیماری های گرم سودبخش است. * چنانچه افراد ... غوره مضعف معده سرد است و مولد ریاح و گاز در بدن و دلپیچه و موجب عطش در بعضی امزجه به دلیل درهم کشیدن اجزای معده.
22 مه 2017 ... در روش دیگر می توان غوره ها را درون مخلوط کن ریخته و پس از آن غوره های له شده را که دارای پوست و هسته هستند، درون یک تنظیف و یا صافی ریخته و به طور کامل صاف کرد. برای تهیه ی آب غوره ، نوع غوره ی مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از ...
نخ دندان ارکید
دکتر هومن عشقی
تلگرام دکتر سلام
اکسون پارچه رایگان
کانال تلگرام

پیشنهاد سردبیر

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است. همکاری با ما

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است